Stefanović (SSP): Očekujem od Vučića i Vulina objavljivanje snimka sa naplatne rampe Doljevac

Izvor: Beta, 21.Jul.2021, 17:06

Stefanović (SSP): Očekujem od Vučića i Vulina objavljivanje snimka sa naplatne rampe Doljevac

Zamenik predsednika Stranke slobode i pravde (SSP) Borko Stefanović izjavio je danas da očekuje da predsednik Srbije Aleksandar Vučić "objavi snimak pogibije Stanike Gligorijević na naplatnoj rampi kod Doljevca".Stefanović je u pisanoj izjavi naveo da to očekuje nakon što je Aleksandar Vučić izjavio da bi uradio isto što i ministar policije Aleksandar Vulin, koji je u emisiji uživo prikazao slike žrtava kriminalnog klana Veljka Belivuka, povodom čega je rekao i da će zatražiti od njega objavljivanje još snimaka monstruoznih zločina te bande."Vlast je odbila da porodici Stanike Gligorijević pokaže snimak, a sakriven je i od javnosti i od suda uz komentar Aleksandra Vučića da ga je on video i da je užasan. S obzirom da je od te izjave prošlo više od godinu dana, a da je sada jasno da više ne važe argumenti zbog kojih je taj snimak skrivan, očekujem što hitnije objavljivanje celog snimka pogibije Stanike Gligorijević", kazao je Stefanović.On je naveo da "ako Aleksandar Vučić misli da gradjani Srbije imaju pravo da vide užasne zločine koje je počinila banda Veljka Belivuka, ne postoje više razlozi da se od javnosti sakriva način na koji je poginula Stanika Gligorijević, u nesreći koju je izazvalo vozilo visokog državnog i stranačkog ...

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Stefanović (SSP): Očekujem od Vučića i Vulina objavljivanje snimka sa naplatne rampe Doljevac

Izvor: NoviMagazin.rs, 21.Jul.2021

Zamenik predsednika Stranke slobode i pravde (SSP) Borko Stefanović izjavio je danas da očekuje da predsednik Srbije Aleksandar Vučić "objavi snimak pogibije Stanike Gligorijević na naplatnoj rampi kod Doljevca".

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.