Stefanović: Policija zna ko je pretio porodici predsednika Srbije

Izvor: NoviMagazin.rs, 25.Jul.2019, 20:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stefanović: Policija zna ko je pretio porodici predsednika Srbije

Policija je identifikovala ko je pretio porodici predsednika Srbije Aleksandru Vučiću na društvenoj mreži Tviter, izjavio je danas ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović.

Stefanović je u Skupštini Srbije odgovarajući na pitanje poslanika Jedinstvene Srbije Dragana Markovića ko preti Vučićevoj porodici rekao da treba sačekatio kraj istrage, odnosno da tužilaštvo završi svoj posao.

"Sačekaćemo kraj istrage, mislim da već imamo identitet lica >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << i moramo da bismo imali pravni osnov za ulazak u prostorije, obedzbeđivanje dokaza i privođenje da sačekamo odgovor Tvitera", rekao je Stefanović.

On je za govor mržnje okrivio opozicione lider Dragana Đilasa, Boška Obradovića i Vuka Jeremića.

"Đilas i Jeremić i Obradović svakog dana ne propuštaju da 'satanizuju' i Aleksandra Vučića i svakog ko im se suprotstavi. I 'satanizacijom' tih ljudi, u ovom slučaju predsednika Republike i njegove porodice, vi faktički dajete ljudima jednu vrstu podstreka da mogu da urade neko zlo", rekao je Stefanović.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.