Stefanović: Oštetili RTS za 688 miliona dinara

Izvor: Danas, 28.Avg.2019, 16:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stefanović: Oštetili RTS za 688 miliona dinara

Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović izjavio je danas da su tri osobe, zaposlene u firmi Dajrekt medija jednog od lidera opozicije Dragana Đilasa i u Radio-televiziji Srbije (RTS), uhapšene zbog sumnje da su oštetile RTS za više od 688 miliona dinara. Članak Stefanović: Oštetili RTS ZA 688 miliona dinara se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

RTS: Niko nije kriv dok se to ne dokaže u postupku

Izvor: Danas, 28.Avg.2019

Radio televizija Srbije (RTS) oglasila se saopštenjem pošto je ministar policije Srbije Nebojša Stefanović na konfereciji za medije saopštio informacije povodom hapšenja dvoje zaposlenih radnika RTS-a. Članak RTS: Niko nije kriv dok se to ne dokaže u postupku se pojavljuje prvo na Dnevni list...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.