Izvor: NoviMagazin.rs, 12.Okt.2019, 10:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stefanović: Osloboditi čoveka koji je otkrio aferu oca ministra policije

Zamenik predsednika Stranke slobode i pravde Borko Stefanović zatražio je hitno puštanje na slobodu čoveka koji je otkrio kriminalnu aferu oca ministra policije i procesuiranje svih koji su u tu aferu umešani.

Stefanović je izjavio da "Vučićev režim štiti stranačke i porodične vojne liferante sa stotinama hiljada evra u ruksaku dok se oni koji brane pravdu hapse", saopštio je SSP.

U pisanoj izjavi Stefanović je naveo da progon i privođenje svih koji se >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << usude da ukažu na kriminal u Srbiji nije novost i da je hapšenje čoveka koji je razotkrio umešanost oca ministra policije Nebojše Stefanovića u šverc oružja i pljačku Krušika samo nastavak takve prakse.

"Nedopustivo je da ministar policije ovako brutalno zloupotrebljava položaj kako bi zaštitio svog oca koji je oštetio vojsku kupujući oružje po niskim cenama", navedno je u saopštenju.

NIN je objavio da je određen pritvor od 30 dana osobi koja je navodno novinarima dostavila podatke o tome da je otac ministra policije Nebojše Stefanovića, Branko, umešan u trgovinu oružjem.

IT stručnjaka u fabrici Krušik A. O, Tužilaštvo sumnjiči za odavanje službene tajne.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.