Izvor: N1 televizija, 31.Jul.2021, 13:36

Stefanović: Nemam veze s klanom Belivuka, tužba zbog navoda o Skaj aplikaciji

Ministar odbrane Nebojša Stefanović izjavio je da nikada nije imao bilo kakvu vezu sa klanom Veljka Belivuka, niti sa bilo kojim drugim kriminalnim klanom i negirao da je imao i koristio telefon sa Skaj aplikacijom, kako su objavili mediji. On je najavio tužbu protiv "Srpskog telegrafa".

Nastavak na N1 televizija...






Povezane vesti

Stefanović u pisanoj izjavi: Nemam veze s klanom Belivuka, tužba zbog navoda o Skaj aplikaciji

Izvor: Danas, 31.Jul.2021

Ministar odbrane Srbije Nebojša Stefanović poručio je danas da nikada nije imao bilo kakvu vezu sa klanom Veljka Belivuka, niti sa bilo kojim drugim kriminalnim klanom, niti je koristio telefon sa Skaj aplikacijom, navodeći da "naše i strane strane službe znaju ko su ljudi koji su koristili Skaj...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.