Stefanović: Mogući požari, neophodna prevencija

Izvor: Prva.rs, 02.Jul.2015, 12:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stefanović: Mogući požari, neophodna prevencija

Stefanović je na sednici Republičkog štaba za vanredne situacije, na kojoj će biti formiran i stručno - operativni tim za prevenciju od požara, naglasio da se sve nadležne službe moraju dobro organizovati.
Navodeći da se prema procenama nadležnih tokom dve sedmice u avgustu mogu očekivati požari, Stefanović je  zatražio "da ove godine svi nadležni budu dobro organizovani i spreče eventualne štete ili gubitke ljudskih života".
Sednici prisustvuju i ministar za vanredne >> Pročitaj celu vest na sajtu Prva.rs << situacije Velimir Ilić, ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Aleksandar Vulin, kao i načelnik Sektora MUP-a za vanredne sitaucije Predrag Marić.
U radu sednice učestvuju i predstavnici drugih ministartstva i nadležnih službi koje se bave požarima, ali i drugim pitanjima koja su u nadležnosti Republičkog štaba za vanredne situacije.
Izvor: Tanjug

Nastavak na Prva.rs...






Povezane vesti

Vulin: Manje zaposlenih u javnom, više u privatnom sektoru

Izvor: Studio B, 02.Jul.2015

Ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Aleksandar Vulin izjavio je da je od decembra 2013. godine, do 20. juna ove godine broj zaposlenih u tom sektoru smanjen za 36.180 ljudi dok je u privatnom sektoru povećan za 93.000. ..Ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna...

Nastavak na Studio B...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Prva.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Prva.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.