Stefanović: MUP nije dobio prijavu o pretnjama u vezi rušenja objekta na Pančićevom vrhu

Izvor: NoviMagazin.rs, 24.Sep.2018, 11:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stefanović: MUP nije dobio prijavu o pretnjama u vezi rušenja objekta na Pančićevom vrhu

Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović izjavio je danas da MUP nije dobio prijavu da je nekom prećeno u vezi sa najavljenim rušenjem nelegalnog ugostiteljskog objekta na Pančićevom vrhu na Kopaoniku.

Stefanović je novinarima u Beogradu rekao da policija nikoga ne štiti u tom slučaju i da je "potpuno" uveren da će sve u vezi sa spornim objektom na Kopaoniku biti rešeno u skladu sa zakonom.

"Nemamo prijavu policiji da je nekom prećeno, čekao sam određeno >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << vreme da vidim kome je to prijavljeno ali MUP nije dobio takvu prijavu", kazao je ministar.

Upitan za žalbe stranih vozača u vezi pojave lažnih šlep službi na auto-putevima kroz Srbiju, Stefanović je rekao da su na delu auto-puta na široj teritoriji Beograda zabeležena tri takva slučaja kao i tri slučaja razbojništava na auto-putu ali je i dodao da su svi ti slučajevu rasvetljeni.

"U saradnji sa Nemcima i drugima čiji državljani prolaze kroz Srbiju, trudili smo se da pojačamo zaštitu i putnika i robe u tranzitu. U tom smislu, imamo unapređen rad i bolje rezultate nego u prethodnim godinama", kazao je Stefanović.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Povezane vesti

Stefanović o objektu na Kopaoniku: Policija nikoga ne štiti

Izvor: N1 televizija, 24.Sep.2018

Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović izjavio je da MUP nije dobio prijavu da je nekom prećeno u vezi sa najavljenim rušenjem nelegalnog ugostiteljskog objekta na Pančićevom vrhu na Kopaoniku...Stefanović je novinarima u Beogradu rekao da policija nikoga ne štiti u tom slučaju i da...

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.