Stefanović: Jeremiću poziv zbog Topčidera, da se odazove

Izvor: N1 televizija, 09.Dec.2016, 18:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stefanović: Jeremiću poziv zbog Topčidera, da se odazove

Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović izjavio je da policija nije privodila bivšeg šefa diplomatije Vuka Jeremića.

On je naveo da je njegovom advokatu uručen poziv po predmetu vezanom za okolnosti smrti dvojice gardista na Topčideru.

On je na konferenciji za novinare u parlamentu rekao da očekuje da će se Jeremić sutra odazvati pozivu u svojstvu građanina.

Kako je rekao, policija je Jeremićevom advokatu poziv uručila po zahtevu Višeg >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << tužilaštva u Beogradu, po predmetu vezanom za okolnosti smrti dvojice gardista na Topčideru.

On je objasnio da su dva pripadnika policije najurednije došla da uruče poziv Jeremiću, ali on nije bio kod kuće te je njegova kućna pomoćnica pozvala advokata, koji je došao i kome je uručen poziv.

Advokat je, navodi Stefanović, rekao da Jeremić može sutra da se javi pre podne u policiju po pozivu kao građanin.

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.