Stefanović: Hvala pripadnicima MUP-a, s ponosom preuzimam novu dužnost

Izvor: NoviMagazin.rs, 28.Okt.2020, 09:47

Stefanović: Hvala pripadnicima MUP-a, s ponosom preuzimam novu dužnost

Odlazeći ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović zahvalio je danas pripadnicima Ministarstva unutrašnjih poslova (MUP) na zajedničkom radu u proteklih šest i po godina "kako bi Srbija bila bezbedna i sigurna zemlja".

"Imao sam privilegiju da sarađujem sa vama i da zajedno služimo građanima. Ponosan sam na sve velike projekte i reforme koje smo zajedno sproveli i iskreno zahvalan na nesebičnom doprinosu koji ste dali na stvaranju bolje i stabilnije Srbije", kazao >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << je Stefanović u pisanoj izjavi, a preneo je MUP.

Stefanović je poželeo svima u MUP-u sreću u daljem radu, da nastave da se "snažno bore" protiv kriminala i korupcije i budu "jak oslonac" Srbije u njenoj bezbednosti.

"Sa ponosom preuzimam novu dužnost i dugujem veliku zahvalnost predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću na ukazanoj prilici da obavljam izuzetno odgovoran i častan posao ministra odbrane", dodao je on.

Mandatarka za sastav vlade Ana Brnabić predložila je dosadašnjeg ministra odbrane Aleksandra Vulina za novog ministra unutrašnjih poslova, a Stefanovića za novog ministra odbrane.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Stefanović: Hvala svima u MUP-u, ponosno preuzimam novu dužnost

Izvor: RTS, 28.Okt.2020

Dosadašnji ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović zahvalio je svim pripadnicima MUP-a na zajedničkom radu u proteklih šest i po godina kako bi Srbija bila bezbedna i sigurna zemlja i istakao da s ponosom preuzima novu dužnost ministra odbrane. . "Imao sam...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.