Stefanović: Hrkalović prekinula radni odnos u MUP-u, ne bih ulazio u detalje

Izvor: Danas, 03.Jun.2019, 11:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stefanović: Hrkalović prekinula radni odnos u MUP-u, ne bih ulazio u detalje

Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović kazao je danas da je bivša državna sekretarka MUP-a Dijana Hrkalović prekinula radni odnos u tom ministarstvu i da samim tim više nije radnik MUP-a. Članak Stefanović: Hrkalović prekinula radni odnos u MUP-u, ne bih ulazio u detalje se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

U Sremskoj Mitrovici zaplenjeno 655 kilograma duvana

Izvor: Danas, 03.Jun.2019

Sprovođenjem pojačanih aktivnosti na suzbijanju sive ekonomije u prometu akciznih proizvoda, inspektori Poreske policije su u koordinaciji sa Ministarstvom unutrašnjih poslova,  pronašli i oduzeli 655 kilograma duvana u listu bez propisane dokumentacije o poreklu. Članak U Sremskoj Mitrovici zaplenjeno...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.