Stefanović: Dobro je što je uhapšen Milan Zarubica

Izvor: Beta Video, 01.Dec.2017, 14:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stefanović: Dobro je što je uhapšen Milan Zarubica

BEOGRAD - Ministar unutrašnjih poslova Srbije Nebojša Stefanović izjavio je danas da je veoma dobro što je uhapšen Milan Zarubica, jer se on smatra jednim od najvećih kreatora sintetičkih droga, saopštio je MUP Srbije. ``Ovo je jedna od operacija zbog koje sam zaista ponosan na rad ljudi iz kriminalističke policije koji su vodili ovu operaciju. Ovo je zajednička akcija koju smo radili zajedno s makedonskom policijom, koja je na svojoj teritoriji zaplenila jednu veću laboratoriju, a jedna laboratorija je otkrivena i na teritoriji Srbije``, objasnio je Stefanović.(CH1)Beta/MUP

Kliknite na sliku da bi video krenuo.

Realizovano uz pomoć www.beta-video.tv

Nastavak na Beta Video...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Stefanović sa delegacijom velških vatrogasaca iz dobrotvorne organizacije „Blazing to Serbia“

Izvor: Beta Video, 01.Dec.2017

BEOGRAD - Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović sastao se danas sa delegacijom velških vatrogasaca iz dobrotvorne organizacije „Blazing to Serbia“, koji je predvodio komandir stanice u Kafiliu Stiv Longan. (pokrivalice)

Kliknite na sliku da bi video krenuo.

Realizovano uz pomoć www.beta-video.tv

Nastavak na Beta Video...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta Video. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta Video. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.