Stefanović: Afera sa trgovinom oružjem napravljena da se nanese šteta meni i mojoj porodici

Izvor: NoviMagazin.rs, 13.Nov.2019, 22:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stefanović: Afera sa trgovinom oružjem napravljena da se nanese šteta meni i mojoj porodici

Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović izjavio je danas da je cela afera u vezi sa trgovinom oružjem napravljena da bi se nanela šteta njemu i njegovoj porodici, te da njegov otac nije ni vlasnik, ni direkor firme GIM i da nema nikakvu korist od toga da li ta firma dobro radi ili ne.

On je za televiziju O2 naveo da nikada nije zvao nikoga iz vojne industrije za bilo šta, niti ga je to interesovalo, te da nema nikakav uticaj na to.

Stefanović je rekao da >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << je spreman da ide na detektor laži i u zemlji i u inostranstvu i da odgovara na sva pitanja.

"Hoću da demantujem svaku od tih laži, hoću da pokažem ljudima da ništa nezakonito nismo uradili ni ja, ni članovi moje porodice", rekao je Stefanović.

Naveo je da Aleksandar Obradović nije uzbunjivač jer je pet godina prikupljao podatke iz "Krušika" i nije ih saopštio javno kako je predviđeno zakonom, već privatnim kanalima.

Stefanović je kazao i da je "monstruozna izmišljotina" da Srbija naoružava ISIS.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Afera o trgovini oružjem monstruozna laž opozicije, spreman sam da odgovaram na sva pitanja

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 13.Nov.2019

Ministar unutrašnjih poslova Srbije Nebojša Stefanović izjavio je večeras da je afera o navodnom učešću njegovog oca u trgovini oružjem monstruozna laž i izmišljotina dela opozicije koja, kako je rekao, ima za cilj da nanese štetu njemu, njegovoj porodici i državi Srbiji...Stefanović je...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.