Stefana će sahraniti prijatelji, nikoga drugog nema Mladić koji je poginuo u Tivtu počivaće kraj tetke i bake

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Jun.2020, 19:01

"Stefana će sahraniti prijatelji, nikoga drugog nema" Mladić koji je poginuo u Tivtu počivaće kraj tetke i bake

Dvojica drugara su u Crnu Goru otišla u januaru kako bi radili kao električari

Tela Stefana Miloševića (20) iz Grmađe kod Vladičinog Hana i Petra Krstića (25) iz Jelašnice kod Surdulice danas bi trebalo da budu dopremljena iz Crne Gore u Srbiju.

Dvojica nerazdvojnih prijatelja s juga Srbije poginula su u saobraćajnoj nesreći kod Tivta u subotu rano ujutru kad su izgubili kontrolu nad automobilom i sleteli s Jadranske magistrale.

Poslednji ispraćaj >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << za Petra organizovali su njegovi prijatelji iz rodnog sela, a počivaće kraj tetke i bake.

- Petra Krstića sahraniće prijatelji iz rodnog sela. Njih 50 organizovalo se kako bi dostojno bio ispraćen na večni počinak. Petra će sahraniti drugovi jer s majkom nije bio u dobrim odnosima pošto ga je ostavila još kao bebu. Čuvali su ga baba, deda i tetka, ali su oni svi pomrli i Petar je poslednjih sedam godina živeo sam - priča drugarica i dodaje da će Petar počivati pored bake i tetke.

.

- Kobne večeri su otišli u jedan restoran da se provedu, a poginuli su dok su se vraćali u stan. Planirali su da se u Srbiju vrate ove nedelje zbog seoske slave. Obojica su bili jako vredni i dobri. Družili su se odmalena - pričaju poznanici i dodaju da je automobil kojim su sleteli s puta bio Petrov, ali da se ne zna ko je od njih dvojice bio za volanom pošto su usled prevrtanja ispali iz vozila.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.