Stefan Peno MVP Evrobasketa

Izvor: Kurir, 20.Avg.2013, 07:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stefan Peno MVP Evrobasketa

On je prosečno je beležio 9,3 poena, 7,1 skok i 4,6 asistencija i bio je ključni igrač u našem timu

Svaka čast!

Srpski kadeti osvojili su srebrnu medalju na prvenstvu Evrope u košarci, a plejmejker Stefan Peno proglašen je za najkorisnijeg igrača (MVP) prvenstva koje je održano u Ukrajini. U prvu petorku šampionata ušao je i Miloš Glišić.

Stefan Peno prosečno je beležio 9,3 poena, 7,1 skok i 4,6 asistencija i bio >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << je ključni igrač u našem timu. U finalnom meču Peno je zabeležio dabl-dabl učinak sa 10 poena i 10 skokova. Miloš Glišić prosečno je beležio 14,8 poena i 7,9 skokova.

Podsetimo, naši kadeti postali su vicešampioni Evrope pošto su u borbi za zlatnu medalju poraženi od selekcije Španije rezultatom 65:63.

(S. R.)

sl-

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.