Stefan Krkobabić: Za heroje sa Košara kuće u selima Srbije

Izvor: B92, 19.Jul.2023, 17:31

Stefan Krkobabić: Za heroje sa Košara kuće u selima Srbije

Beograd -- Potpredsednik Poslaničke grupe PUPS – Solidarnost i pravda Stefan Krkobabić rekao je da heroji sa Košara treba da dobiju krov nad glavom.

"Ohrabruje stav i spremnost Ministarstva za brigu o selu da se u okviru programa dodele sredstava za kupovinu seoskih kuća sa okućnicom, starosna granica od 45 godina pomeri naviše. Time bi bilo omogućeno da određene kategorije naših ljudi koji su dali nemerljiv doprinos u odbrani zemlje mogu da konkurišu. Tu, pre svega, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << mislim na naše heroje sa Košara. Na taj način bi svi oni koji nemaju svoj krov nad glavom, bili u prilici da ga steknu. Na njima bi bilo da se opredele za određene krajeve Srbije i da sami izaberu kuću sa okućnicom", istakao je Krkobabić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Za heroje sa Košara kuće u selima Srbije

Izvor: NoviMagazin.rs, 19.Jul.2023

Potpredsednik Partije ujedinjenih penzionera, poljoprivrednika i proletera Srbije (PUPS) - Solidarnost i pravda Stefan Кrkobabić izjavio je danas da "ohrabruje stav i spremnost Ministarstva za brigu o selu da se u okviru programa dodele sredstava za kupovinu seoskih kuća sa okućnicom, starosna granica...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.