Stefan Kapičić uz rame sa Dru Barimor

Izvor: Vesti-online.com, 07.Avg.2010, 09:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stefan Kapičić uz rame sa Dru Barimor

Poznati srpski glumac i zvezda domaćeg filma "Čarlston za Ognjenku", Stefan Kapičić već godinama živi i radi u Americi, uskoro bi trebao da se priključi ekipi reditelja Kena Kvapisa i zaigra u novom holivudskom filmu "Whales", u kojem glavnu ulogu igra Dru Barimor.

U filmu, koji će se snimati u produkciji poznate i slavne kompanije "Universal", još igraju Džon Krasinski i Kristen Bel.

Zanimljivo je, da je priča bazirana po istinitom događaju koji je opisan >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << u knjizi Toma Rosa "Freeing The Whales: How the Media Created the World's Greatest Non-Event".

Radnja filma je smeštena u oktobar 1988. godine i prati priču o tri zarobljena kita ispod glečera u Arktičkom okeanu, oblasti koja je pod upravom Sjedinjenih Američkih Država.

Kapičić u Americi živi sa devojkom Mirandom Viđak, gde je za dve i po godine ostvario niz uloga u popularnim američkim serijama: "24", "The Unit", "Numbers", a igrao je rame uz rame sa slavnim glumcem Kiferom Saderlendom.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.