Izvor: Nezavisne Novine, 29.Mar.2016, 22:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stefan Kapičić s holivudskim velikanima horora (FOTO)

Srpski glumac Stefan Kapičić koji trenutno boravi u Americi, dobio je životnu priliku da glumi u holivudskom blokbasteru 'Deadpool' s Rajnom Rejnoldsom.

Svoje holivudske dane provodi družeći se sa svjetski poznatim glumcima, a fotografijama se pohvalio i na svom Instagram profilu.

Markantni glumac družio se ovih dana s Džordžom A. Romerom, američkim filmskim scenaristom i producentom kojeg nazivaju 'kumom svih zombija' - poznatom po svojim zombi horor >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << filmovima kao što su 'Noć živih mrtvaca', 'Zora živih mrtvaca' i 'Dan živih mrtvaca'.

Kapičić se fotografisao i s Tonijem Moranom, glumcem koji je igrao Majkla Majersa u slavnom hororu 'Halloween' (Noć vještica), te s Malkomom Mekdauelom, engleskim glumcem najpoznatijim po glavnoj ulozi delinkventa u filmu 'Paklena pomorandža' iz 1971.

Posebno ga je razveselio susret s glumicom i pjevačicom Nišel Nikols, poznatoj po ulozi poručnice Uhure u seriji 'Zvjezdane staze', čiji je veliki fan.

Beogradski glumac dugo je živio u Americi gdje je snimio serije kao što su '24', 'Specijalna jedinica', 'Zakon brojeva', 'Događaj' i 'The Event' za NBC, kao i film 'Big Miracle' s Drew Barrymore za Universal, a ostvario je i neke sjajne kontakte.

Početkom ljeta uslijedio je poziv agenta za filmsku ekranizaciju Marvelovog stripa 'Deadpool'. Za ulogu Colosusa izabran je u velikoj konkurenciji zahvaljujući 'dobroj audiciji, ali i spletu okolnosti i sretnom rasporedu zvijezda'.

(NN, tportal)

Nastavak na Nezavisne Novine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.