Izvor: Blic, 02.Sep.2009, 10:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stavio roditelje na aukciju

Amerikanac Majkl Amatrudo, stavio je svoje roditelje na onlajn aukciju putem popularnog sajta Krejgslist. Šala je ipak izazvala na stotine "ponuda" širom SAD.



Ovaj 51-godišnji menadžer osiguravajućeg društva u Medisonu, u državi Konektikat, kaže da je to učinio šale rade, da bi razbio dosadu jednog kišnog vikenda, prenose lokalni mediji.

U svom oglasu, Amatrudo navodi da je "imao dosta koristi od njih tokom poslednjih 50 godina, ali da je vreme >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << za promenu", pa želi da ih proda za 155 dolara ili da ih trampi za mlađi par roditelja, penis pumpu Erektor ili "vatrenu plavušu".

On kaže da je dobio na stotine ponuda širom Amerike. Većina zainteresovanih je želela da zna ko plaća troškove transporta i koliko treba čekati na "isporuku".

Amatrudo ističe da njegovi roditelji Ed i Arlin imaju dobar smisao za humor i da su oglas primili sa osmehom.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.