Status kvo i gužva na ničijoj zemlji

Izvor: B92, 25.Sep.2015, 11:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Status kvo i gužva na "ničijoj zemlji"

Blokada granice Srbije i Hrvatske i dalje traje, a kako javlja reporter B92, gužva se stvara na "ničijoj zemlji", gde stoji desetak kamiona.

To su mahom srpski vozači koji su prošli jedan granični punkt, ali im je odlukom Hrvatske zabranjeno da idu dalje. Kako kažu, kamione ne smeju da ostave, a niko im ništa ne govori.

Kako javlja N1, od jutros se dogodilo i da hrvatska policija pusti kamione sa hrvatskom robom sa svoje strane u "ničiju zemlju", uprkos merama >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Srbije.

To pravi dodatni problem, jer oni zbog mera srpskih vlasti ne mogu u Srbiju, a Hrvatska zatim ne želi da im omogući povratak sa "ničije zemlje" u Hrvatsku.

Kako javlja reporter B92, situacija na Batrovcima je praktično nepromenjena, kilometarska kolona je i dalje tu i traje "status kvo".

Nastavak na B92...






Povezane vesti

KOLAPS U NAJAVI Gužva na "ničijoj zemlji", kamioni ni tamo ni ovamo

Izvor: Blic, 25.Sep.2015

Hrvatska granična policija na Bajakovu, uprkos kontramerama Srbije, propušta kamione sa hrvatskom robom ka Srbiji, javlja N1...S druge strane, kako prenosi N1, srpska policija tim kamionima ne dozvoljava da prođu granični prelaz Batrovci upravo zbog uvedenih kontramera i vraća ih ka Hrvatskoj...Međutim,...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.