Stariji su uvek u pravu: Proslavila stoti rođendan i poručila  ločite!

Izvor: B92, 01.Jul.2015, 21:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stariji su uvek u pravu: Proslavila stoti rođendan i poručila " ločite!

Gospođa Paulina Spanjoli iz Pensilvanije otkrila je kako je doživela stotu.

Paulina ne krije da voli da pije i njen savet za dug život je flaša alkohola. Ona je rekla da ako planirate da živite dugo uvek pored sebe morate da imate flašu dobrog pića. Novinari koji su došli da zabeleže proslavu njenog stotog rođendana uverili su se u njene tvrdnje.

Lekari se nikako ne bi složili sa Paulininim savetom, a naročito Nada Macura.

Pogledajte kako je izgledala vesela proslava Paulining stotog rođendana. Nadamo se da su svi sutradan mogli da se izbore sa mamurlukom.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

VIDEO: Da doživite stotu, treba vam flaša dobrog pića

Izvor: Vesti-online.com, 01.Jul.2015

Gospođa Paulina Spanjoli iz Pensilvanije otkrila je kako je doživela stotu. P..aulina ne krije da voli da pije i njen savet za dug život je flaša alkohola. Ona je rekla da ako planirate da živite dugo uvek pored sebe morate da imate flašu dobrog pića...Novinari koji su došli da zabeleže proslavu...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.