Izvor: NoviMagazin.rs, 04.Avg.2020, 11:26

Stariji muškarac posle više dana pronađen mrtav u svom stanu u Nišu

Stariji muškarac pronađen je jutros mrtav u svom stanu u Prvomajskoj ulici u Nišu, pošto su komšije prijavile da ga nisu videle nekoliko dana, potvrdili su u niškoj Policijskoj upravi.

"Beživotno telo muškarca pronađeno je po prijavi komšija. Više javno tužilaštvo je obavešteno o tom nemilom događaju", kazali su ageniji Beta u policiji.

Prema nezvaničnim informacijama, muškarac je umro prirodnom smrću, verovatno još pre par dana pošto je njegovo telo >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << pronađeno u fazi raspadanja.

Komšije kažu da preminulog, za kojeg navode da ima 85 godina, nisu videli poslenja četiri do pet dana.

Oni su rekli da su u poslednja 24 časa zvali sve nadležne službe jer se iz stana širio užasan miris, a jutros je stan obijen u prisustvu policije.

Prema rečima komšija, stariji čovek je poreklom iz Svrljiga, i živeo je sam u stanu, a ranije je, kako su dodali prodavao stare stvari na auto-pijaci.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Komšije prijavile da ne viđaju Nišliju - pronađen mrtav u stanu

Izvor: B92, 04.Avg.2020

Niš -- Stariji muškarac pronađen je jutros mrtav u svom stanu u Prvomajskoj ulici u Nišu, pošto su komšije policiji prijavile da ga nisu videle nekoliko dana..."Beživotno telo muškarca pronađeno je po prijavi komšija. Više javno tužilaštvo je obavešteno o tom nemilom događaju", kazali...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.