Izvor: Nezavisne Novine, 26.Feb.2021, 17:49

Starica u Hrvatskoj umrla nakon vakcinacije: Nadležni ističu da vakcina nije uzrok

SLAVONSKI BROD - U Starim Perkovcima, kod Slavonskog Broda, jutros je umrla 88-godišnja žena, neposredno nakon što je primila vakcinu protiv korona vrusa, a iz HZJZ-a i HALMED-a je saopšteno da njena smrt nema uzročno-posljedične veze sa cijepljenjem.
Pogledaj vesti o: Vakcinacija,   Coronavirus

Nastavak na Nezavisne Novine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

HZJZ se oglasio šta je uzrok smrti starije Hrvatice posle vakcinisanja

Izvor: B92, 26.Feb.2021

U Starim Perkovcima, kod Slavonskog Broda jutros je umrla 88-godišnja žena, neposredno nakon što je primila vakcinu protiv koronavirusa.

Nastavak na B92...

STARICA (88) NIJE UMRLA OD VAKCINE VEĆ OD INFARKTA: Nadležni razjašnjavaju slučaj koji je zaintrigirao Hrvatsku

Izvor: Kurir, 26.Feb.2021

Zamenica direktora Hrvatskog javnog zavoda za zdravlje (HZJZ), Ivana Pavić Šimetin, potvrdila je danas da je uzrok smrti 88-godišnje žene, koja je preminula nakon vakcinacije protiv kovida-19, bio infarkt, a ne posledica primanja vakcine.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.