Stari grad poklanja mladim umetnicima putovanje u Portugal

Izvor: Blic, 16.Mar.2012, 18:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stari grad poklanja mladim umetnicima putovanje u Portugal

Kancelarija za mlade Starog grada pokloniće ove godine studentima umetničkih i srodnih fakulteta ili mladim umetnicima sedmodnevno putovanje u Portugal.

Zainteresovani mladi umetnici mogu se prijaviti za poklon putovanje do 17. aprila u Kancelariji za mlade ili Ustanovi kulture "Parobrod".

Kandidati treba da imaju od 18 do 30 godina, da imaju prijavljeno prebivalište na opštini Stari grad i važeći biometrijski pasoš, a uslov je i da su do sada kreirali autorske >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << radove iz oblasti kojom se bave.

Mladi umetnici imaće plaćenu avionsku kartu na relaciji Beograd-Porto-Beograd, biće im obezbeđeno sedam noćenja, karte za lokalni transport i ulaznice za predviđen program poseta.

Povezane vesti: Tvituješ, a živiš na Starom gradu - prijavi se za besplatan put u Finsku i Estoniju

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.