Stanovnici Bulevara dobili vodu, saobraćaj normalizovan

Izvor: Press, 05.Jan.2016, 15:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stanovnici Bulevara dobili vodu, saobraćaj normalizovan

Stanovnici Bulevara kralja Aleksandra imaju vodu i saobraćaj u tom delu grada normalno funkcioniše, izjavio je danas predsednik Skupštine grada Nikola Nikodijević, pošto je saniran kvar nastao pucanjem vodovodne cevi.
             Kako je rekao, cev je zamenjena i ceo kvart je još juče dobio vodu, ali dok su temperature ispod nule, ne može da se radi nov sloj asfalta.
"Zbog toga je >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << u Bulevaru zatvorena desna traka za saobraćaj, dok se u levoj odvija naizmenično u oba pravca. Tramvajske linije smo prebacili na autobuske, a imamo i asistenciju MUP-a i to je dobar primer kako gradska i republička vlast treba da sarađuju", rekao je Nikodijević za TV Pink, a prenosi Gradska uprava.
On je naveo da je najvažnije da ulice prvog prioriteta budu čiste, jer njima ide javni prevoz i prevozi se veliki broj građana. 
"Ukoliko ne bude novih padavina u roku od 24 sata, biće očišćenje sve ulice prvog i drugog prioriteta", rekao je Nikodijević.
Prema njegovim rečima, jutros je na ulice izašlo svih 1.150 vozila gradskog saobraćaja i nijedna linija nije skraćena ili obustavljena.
Od noćas posle ponoći, kada su padavine prestale, počelo je čišćenje i ulica drugog prioriteta, a rok za čišćenje tih ulica je 48 sati od prestanka padavina. 
"S obzirom na to da se najavljuju nove padavine, ekipe Beograd-puta će se opet vratiti na ulice prvog prioriteta, tako da se može desiti da one druge moraju da sačekaju. Zato molim građane da budu strpljivi jer radimo sve kako bi očistili ceo grad", rekao je Nikodijević. 
On je posebno naglasio da čisteći kolovoz, radnici deo snega prebace na trotoar, ali su zato angažovane dodatne mašine kako bi ga uklonile.

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.