Stano: Ne zna se tačan datum

Izvor: B92, 21.Jun.2023, 22:07

Stano: Ne zna se tačan datum

Portparol Evropske komisije Peter Stano izjavio je da ne može da potvrdi datum i dan koji je planiran za održavanje sastanka u Briselu.

Radi se o sastanku predsednika Srbije Aleksandra Vučića i kosovskog premijera Aljbina Kurtija.

Stano je naveo da je Evropska komisija već govorila o očekivanjima od tog sastanka, kao i o mogućim posledicama, a da je sada glavno da se održi sastanak na koji je visoki predstavnik Evropske unije za spoljnu politiku i bezbednost Đuzep >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Borelj pozvao Kurtija i Vučića u Brisel, nakon izbijanja krize na severu Kosova.

"Važno je da imamo sastanak u Briselu, nemam nikakve novosti ili saznanja o datumu održavanja tog sastanka, ali danas je sreda, do kraja nedelje imamo još dva dana, ali sada ne mogu da potvrdim nijedan dan, niti datum za sastanak", kazao je Stano.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.