Stanković boksuje u Skoplju za evropski tron

Izvor: Politika, 19.Sep.2012, 19:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stanković boksuje u Skoplju za evropski tron

Meč 6. oktobra –rival Nuri Seferi.– Pripreme na Zlatiboru

Veče mešovitih borilačkih veština (MMV) koje je u subotu održano u „Pioniru” pred nešto više od 4.000 gledalaca potvrdilo je da imamo borce svetske klase. Sjajni Gnjilanac Dušan Panajotović, koji je za samo minut i 27 sekundi prosto počistio sa poda svog velikog rivala Amerikanca Boba Sapa, potvrdio je još jednom da je svetska klasa, iako je njegov rival bio čak za 50 kilograma teži. Panajotović je >> Pročitaj celu vest na sajtu Politika << snagom volje i želje oduševio ljubitelje borilačkih sportova u Srbiji, jednostavno, bio je neumoljiv.

Odličnu partiju potvrdio je i bokser Nenad Stanković, koji se oprobao u novoj borilačkoj disciplini i već prekidom u prvoj rundi primorao Kenijca Džeksona Otiena na predaju. Međutim, već u oktobru Stanković će imati još jedan težak meč.

– Odmah posle trijumfa u „Pioniru” okrenuo sam se pripremama za meč u profi boksu jer već 6. oktobra boksovaću u Skoplju protiv Nuri Seferija za titulu evropskog prvaka u VBA verziji. Biće to, nadam se odličan meč, očekuje me dvanaest rundi, kaže Stanković.

Nuri Seferi inače već dugo godina sparinguje sa Markom Hukom u profi kampu u Nemačkoj, ima odličan skor i svakako da Stankovića očekuje težak zadatak.

– Verujem da ću biti spreman jer već od sutra počinjem pripreme na Zlatiboru, istakao je naš bokserski šampion uz koga će na Zlatiboru biti i Jovo Pudar, takođe srpski as među konopcima.

D. Todorović

objavljeno: 19.09.2012.

Nastavak na Politika...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Politika. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Politika. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.