Stanje nacije

Izvor: Blic, 23.Sep.2008, 06:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stanje nacije

U saradnji sa TV B92 i „Stratedžik marketingom", „Blic" će od sutra objavljivati rezultate istraživanja o mišljenju građana Srbije o najaktuelnijim temama - od političkih do onih iz svakodnevnog života.

Polusatna emisija „Stanje nacije" na TV B92 emitovaće se svakog radnog dana u 18 sati, neposredno pre centralnih vesti.

Agencija „Stratedžik marketing" istraživanje će raditi na reprezentativnom uzorku, pa će rezultati predstavljati >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << svojevrsno svedočenje o našem vremenu. Ispitanicima će svakoga dana biti postavljeno novo pitanje, a rezultate mišljenja građana koji će biti objavljeni u emisiji sutradan ćete moći da pročitate u „Blicu". Ujedno će biti objavljeno i pitanje za naredni dan.

Istovremeno gledaoci „Stanja nacije" i čitaoci „Blica" će biti u prilici da, pogađajući tačan procenat potvrdnih odgovora, učestvuju u nagradnoj igri.

Gledalac ili čitalac koji tačno, ili najpribližnije, prognozira „Stanje nacije", biće novčano nagrađen. Prvo pitanje koje će „Stratedžik marketing" istražiti u „Stanju nacije" glasi:

- Da li odobravate odluku predsednika opštine Novi Bečej da se Severini, Zdravku Čoliću i Vladi Georgievu poklone luksuzni apartmani u tom gradu?

Pitanje za gledaoce TV B92 i čitaoce „Blica" je sledeće:

- Koliki procenat ljudi podržava pomenutu odluku predsednika opštine Novi Bečej?

Procene glasanja gledaoci i čitaoci mogu da šalju na brojeve telefona: - 0900 356 356 ili SMS-om za sve mreže na broj: 5656. Cena poziva i poruke je 30 dinara plus PDV. Glasanje se završava u 16 sati.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.