Stanje nacije

Izvor: Blic, 07.Nov.2008, 07:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stanje nacije

Na pitanje koliko procenata građana Srbije misli da se država bori protiv prodaje droga u blizini škola nije bilo tačnih odgovora, pa nagradni fond za naredno pitanje iznosi 60.000 dinara.



Pitanje za koje će „Stratedžik marketing” za emisiju „Stanje nacije” uraditi istraživanje glasi: Da li se direktori javnih preduzeća i dalje biraju po političkoj podobnosti, a ne stručnosti i sposobnosti?

Pitanje za glasanje je: Koliko procenata >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << građana misli da se direktori javnih preduzeća i dalje biraju po političkoj podobnosti, a ne stručnosti i sposobnosti?

Emisija „Stanje nacije” na TV B92 emituje se svakog radnog dana u 16.35. Procene glasanja gledaoci TV B92 i čitaoci „Blica” mogu slati na telefone:

- 0900-356 ili SMS-om za sve mreže na broj 5656

Cena poziva i poruke je 30 dinara plus PDV.

Glasanje se završava u 14.30 sati.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.