Stanije podiže svest o NOVOJ bolesti?

Izvor: Mondo, 21.Avg.2014, 20:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stanije podiže svest o NOVOJ bolesti?

Naravno da "trend" polivanja ledenom vodom iz kofe ne može da prođe bez Stanije, ali izgleda da ona priča o skupljanju novca za neku drugu bolest?

Foto: YouTube

 Naime, sin Lepe Brene - Viktor Živojinović, izazvao je popularnu starletu da nastavi "ledeni izazov", koji je podržan od strane ljudi širom sveta kako bi se prikupilo što više novca za borbu protiv amiotrofične lateralne skleroze (ALS).

Iako je Stanija u nazivu svog video snimka potrvdila >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << da je ova humanitarna akcija u pitanju, mnogo je začudila njena izjave pred izručivanje vode iz roze činije na glavu, da je u pitanju "podizanje svesti o novoj bolesti".

ALS je prvi put uočio kao bolest francuski neurolog Žan-Marten Šarko i to još davne 1874. godine, tako da definitivno dolazimo do zaključka da Stanija nije mislila onda na ovo... ili jeste?

Prilično je zbunjujuća situacija, ali ne sumnjamo da je Stanija imala samo najbolje namere.



Najnovije i najzanimljivije vesti iz sveta zabave, kulture, muzike, filma, lifestyle, putovanja i seksualnosti pratite na našoj Facebook stranici - MONDO Zabava, kao i na Twitteru @Mondo_zabava.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.