Stanija, nova vrela radost za fanove

Izvor: Vesti-online.com, 26.Jul.2012, 23:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stanija, nova vrela radost za fanove

Stanija Dobrojević ne prestaje da izbacuje svoje provokativne fotografije. Posle spota njenog prvog muzičkog prvenca “Umri bez mene“, atraktivna starleta je svojim fanovima na drušvenim mrežama “poklonila” još jednu seksi fotku.

Na slici dominira njena beskprekorna figura, a u prvi plan izlaze njena guza i grudi.

Komentari na Fejsbuku, gde je Stanija objavila fotografiju, su više nego pozitivni. Inače, Dobrojevićeva će sa “koleginicom” Aleksandrom >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << Nakovom ugostiti britanskog di-džeja Darena Emersona, koji će gostovati u našoj prestonici u septembru povodom četvrtog po redu “Foam Festa”.

E sad, šta će se raditi na tom "Foam Festu" mi ne znamo, niti prejudiciramo, ali u svetu, na primer, kad su u igri pena i žurka, mladi rado orgijaju, kao što je nedavno bio slučaj u SAD-u...

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.