Izvor: Vesti-online.com, 21.Dec.2016, 14:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stanija mlekom pokrila svoj zdenac slasti

Postoji skulptura koja se zove Zdenac života, ali o njoj i vajaru Ivanu Meštroviću ovde nećemo govoriti - i na ovom mestu ima jedan zdenac života, mada bi to trenutno, kada vidite fotografiju sa Instagrama, trebalo zvati zdenac slasti.

Naime, starleta Stanija Dobrojević počastila nas je još jednom fotkom na društvenim mrežama, i to kakvom - oskudno prekrivenih grudi i bez gaćica, samo što je u tu umetničku instlaciju nesrećno ubacila i čašu s mlekom... Doduše, možda >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << je to i jogurt, ali ni to ni Meštrović nisu tema ovog priloga...

Фотографија корисника Stanija Dobrojevic (@stanijadobrojevic) дана 20. Дец 2016. у 7:10 PST

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.