Stana Katić snima sa Lukasom

Izvor: Blic, 26.Apr.2011, 01:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stana Katić snima sa Lukasom

LOS ANĐELES - Holivudska glumica srpskog porekla Stana Katić igraće pored Kejt Bosvort i Džoša Lukasa u novom filmu “Big Sur”, čiji je scenario baziran na romanu čuvenog pisca Džeka Keruaka.

Ona će igrati jednu od glavnih uloga u drami u kojoj je Keruak opisao svoja putovanja u poznati kalifornijski kamp „Big Sur".

Za Stanu Katić ovo je još jedan veliki holivudski projekat, a svoju prvu veću šansu dobila je pre tri godine kada je igrala epizodnu >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << ulogu u "Zrnu utehe”, nastavku serijala o tajnom agentu Džejmsu Bondu. Iako uloga nije bila velika, imala je dovoljno dobar odjek da Stana dobije glavnu žensku ulogu u seriji "Kasl”.

Ona je tumačila lik detektivke Kejt Beket od 2009. do 2011, a ova detektivska serija emitovana je nedavno i kod nas.

Po završetku snimanja Stana je dobila uloge u drami "Dvojnik”, gde je igrala uz Martina Šina i Tofera Grejsa, kao i u trileru "Istina o Keri”, koji bi uskoro trebalo da ima svoju američku premijeru.

Stana Katić rođena je u malom gradu Hamiltonu u blizini Ontarija u Kanadi u mešovitom braku Srbina i Hrvatice, koji su se iz Dalmacije preselili u Kanadu pre raspada SFR Jugoslavije. Tečno govori srpski, francuski, engleski i italijanski.

Povezane vesti: Istvudovi saveti Andželini Žoli Porodica pre glume

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Stana Katić snima u Holivudu sa Džošom Lukasom

Izvor: Blic, 26.Apr.2011

LOS ANĐELES - Holivudska glumica srpskog porekla Stana Katić igraće pored Kejt Bosvort i Džoša Lukasa u novom filmu “Big Sur”, čiji je scenario baziran na romanu čuvenog pisca Džeka Keruaka. ..Ona će igrati jednu od glavnih uloga u drami u kojoj je Keruak opisao svoja putovanja u poznati...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.