Izvor: N1 televizija, 02.Mar.2021, 10:18

Stamenković: Mladi dosta greše, na Zlatiboru žurka sa preko 200 studenata

Pomoćnik ministra zdravlja za inspekcijske poslove Goran Stamenković kaže da se epidemiološke mere najčešće krše u restoranima i kafićima u velikim gradovima, ali da se propisi sve slabije poštuju i u manjim mestima. Dodaje da je i broj nadzora impozantan, ali apeluje na ličnu odgovornost građana i preduzetnika, jer "inspekcija ne može da bude prisutna na svakom mestu i da svakog izvršioca sankcioniše".

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Stamenković: Na Zlatiboru žurka sa preko 200 studenata; "To jesu naša deca, ali dosta su ležerni"

Izvor: B92, 02.Mar.2021

Pomoćnik ministra zdravlja za inspekcijske poslove Goran Stamenković kaže da se epidemiološke mere najčešće krše u restoranima i kafićima u velikim gradovima...Ali, propisi sve slabije poštuju i u manjim mestima...Stamenković kaže da je broj nadzora impozantan..."Za četiri dana tog novog...

Nastavak na B92...

Razbijena STUDENTSKA KORONA ŽURKA na Zlatiboru! Inspekcija zatekla više od 200 mladih, odmah ispražnjeno celo odmaralište

Izvor: Blic, 02.Mar.2021

Pomoćnik ministra zdravlja za inspekcijske poslove Goran Stamenković kaže da se epidemiološke mere najčešće krše u restoranima i kafićima u velikim gradovima, ali da se propisi sve slabije pridržavaju i u manjim mestima.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.