Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 06.Feb.2024, 20:07

Stamatović najavio novu fazu razvoja Zlatibora

Predsedenik opštine Čajetina Milan Stamatović najavio je projekte koji će se realizovati na teritoriji te opštine i istakao da je najvažniji projekat nova gondola koja će ići od Tornika do Pribojske banje u dužini oko 14 kilometara. Novu fazu u razvoju Zlatibora, Stamatović je najavio tokom studijske posete turističkih novinara i ljudi od uticaja u oblasti turizma Zlatiboru, koju su zajednički organizovali Turistička organizacija Zlatibor i Turistička organizacija Srbije, navodi se u saopštenju opštine Čajetina.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Stamatović najavio novu fazu razvoja Zlatibora

Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 06.Feb.2024

SRBIJA – Predsedenik opštine Čajetina Milan Stamatović najavio je projekte koji će se realizovati na teritoriji te opštine i istakao da je najvažniji projekat nova gondola koja će ići od Tornika do Pribojske banje u dužini oko 14 kilometara. Novu fazu u razvoju Zlatibora, Stamatović je najavio...

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.