Izvor: NoviMagazin.rs, 05.Nov.2016, 13:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stamatović: Ne znam da li je Jermić spreman da uđe u predsednički trku

Predsednik opštine Čajetina i kandidat za predsednika Srbije Milan Stamatović izjavio je da on nije kandidat partije vladajuće većine, već kandidat naroda i da je podela na republičke i lokalne lidere besmislena.

"Možemo da delimo kandidate na one koji Srbiju vide kao robinju MMF-a i na one koji će zaoštriti odnose sa MMF-om. Postoje kandidati koji su evrofanatici i kandidati koji se zalažu za prekid evrointegracija i za ekonomsko i vojno zbližavanje sa Rusijom", rekao >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << je Stamatović za portal Komentar-pres (www.komentarpreš.net) i podsetio da se jedina Kancelarija za saradnju sa Rusijom nalazi u Čajetini.

Stamatović je rekao da Srbija treba da živi među prijateljima i da je neophodno preispitati odnose sa MMF-om, kao i da će se i dalje zalagati da se narodu vrati oteta imovina na Zlatiboru.

Komentarišući eventualnu kandidaturu Vuka Jeremića za predsednika Srbije, Stamatović je rekao da nije siguran da je Jeremić spreman uđe u trku za predsednika Srbije.

"Izbori koji dolaze odigravaju se na domaćem terenu koji je po pravilu klizav i nezgodan za političare poput Vuka Jeremića. Na predsedničkim izborima bira narod srpski, a ne svetska elita", rekao je Stamatović.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Povezane vesti

Stamatović: Ne znam da li je Jeremić spreman da udje u predsednički trku

Izvor: Beta, 05.Nov.2016

Predsednik opštine Čajetina i kandidat za predsednika Srbije Milan Stamatović izjavio je da on nije kandidat partije vladajuće većine, već kandidat naroda i da je podela na republičke i lokalne lidere besmislena."Možemo da delimo kandidate na one koji Srbiju vide kao robinju MMF-a i na one koji...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.