Stalne svađe sa partnerom utiču na vaše zdravlje (i liniju)

Izvor: Vesti-online.com, 28.Sep.2015, 14:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stalne svađe sa partnerom utiču na vaše zdravlje (i liniju)

U svakoj zdravoj vezi postoje svađe, ali one nisu konstantne. Ako se prečesto svađate sa partnerom, stradaće vaša veza, ali i zdravlje. Saznajte šta se sve dešava u vašem telu kada se stalno svađate.

Diže vam se pritisak

Doslovno! A što se više svađate, to ćete imati viši pritisak koji može da dovede do brojnih zdravstvenih problema i bolesti srca. Sledeći put kad krenete da se svađate, radije prošetajte i smirite se.

Iscrpljeni >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << ste

Posle svađe se verovatno osećate kao da je preko vas prešao voz. Zašto biste svoju energiju trošili na nešto što ne donosi ništa lepo? Bolje je iskoristite za nešto u čemu uživate.

Padate u depresiju

Istraživanja pokazuju da su depresivni ljudi skloniji gojenju od onih vedrijeg raspoloženja, a ako u celu priču ubrojite i prvu tačku, jasno je da svađa nikako nije dobra ideja za vas.

Želite lošu hranu

Verovali ili ne, žestoka svađa može podstaći lučenje grelina, hormona koji pomaže u regulaciji apetita. Naučnici smatraju da je upravo grelin zaslužan za povećanu želju za slatkišima i masnom hranom. U prevodu, konstantne svađe mogu da znače da će vam biti potrebne za broj veće farmerke.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.