Staklo za terasu pitanje za dozvolu?!

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 01.Mar.2010, 20:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Staklo za terasu pitanje za dozvolu?!

NOVI SAD - Zastakljivanje i dograđivanje terasa sve je češća praksa vlasnika stanova. Ali, dok neki smatraju da to narušava prvobitni izgled zgrade, a drugi takav postupak opravdavaju jer se time dobija koji kvadrat više, oni iz prizemlja uglavnom to čine iz bezbednosnih razloga.

Ipak, pre sprovođenja takve ideje, potrebno je znati da se ni na terasi ništa ne sme činiti na svoju ruku, već je za svaku nadogradnju ili zatvaranje potrebna posebna dozvola, a nepoštovanje pravila >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << je kažnjivo.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.