Staklenom flašom po licu isjekli čovjeka: Uhapšeni nasilnici u Prijepolju

Izvor: SandzakPress.net, 17.Maj.2023, 14:26

Staklenom flašom po licu isjekli čovjeka: Uhapšeni nasilnici u Prijepolju

Policija u Prijepolju uhapsila je S. B. (23) i N. B. (20) iz Nove Varoši zbog nasilničkog ponašanja. Oni se sumnjiče da su 15. maja u Priboju, ispred ugostiteljskog objekta, kada je došlo do tuče između njih i još dve osobe, slomljenom staklenom flašom naneli povrede dvadesetčetvorogodišnjem muškarcu u vidu rasekotina u predelu lica. Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 sati, a zatim im je na predlog Osnovnog javnog tužilaštava u Prijepolju od strane Osnovnog suda u Priboju određen pritvor u trajanju do 30 dana. (Telegaraf.rs) The post Staklenom flašom po licu isjekli čovjeka: Uhapšeni nasilnici u Prijepolju appeared first on Sandžak PRESS.

Nastavak na SandzakPress.net...






Povezane vesti

Sud u Kikindi odredio pritvor ocu maloletnika osumnjičenog za napad sekirom

Izvor: Danas, 17.Maj.2023

Na predlog Osnovnog javnog tužilaštva, sud u Kikindi odredio je pritvor do 30 dana ocu maloletnika iz Radojeva, koji se sumnjiči da je, u noći između 13. i 14. maja, sekirom i nožem teško je povredio dve osobe u tom selu.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SandzakPress.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SandzakPress.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.