Stagnira broj zaraženih u Novom Pazaru, u Tutinu blago raste

Izvor: SandzakPress.net, 08.Maj.2020, 11:26

Stagnira broj zaraženih u Novom Pazaru, u Tutinu blago raste

Zavod za javno zdravlje u Novom Pazaru saopštio je danas da u ovom gradu nema novooboljelih od korona virusa, dok je u Tutinu u posljednja 24 sata zaražena jedna osoba. Ukupan broj inficiranih u Novom Pazaru, u kojem ni juče nije bilo novooboljelih, ostao je na 91, dok ih je u Tutinu 14. Od posljednjeg presjeka testirano je 110 osoba, a ukupno od početka pandemije 1.861 žitelj ovih gradova i Raške. (Danas) The post Stagnira broj zaraženih u Novom Pazaru, u Tutinu blago raste appeared first on Sandžak PRESS.

Nastavak na SandzakPress.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

U Boru još pet osoba pozitivno na koronavirus, oporavilo još osam pacijenata

Izvor: Bor030.net, 08.Maj.2020

Kod još pet osoba iz Bora laboratorijski je potvrđeno prisustvo koronavirusa dok se još osam pacijanata oporavilo, saopštila je na današnjoj konferenciji za medije direktorica Doma zdravlja dr Vesna Radosavljević. Ona je kazala da je prema podacima Zavoda za javno zdravlje “Timok” od početka...

Nastavak na Bor030.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SandzakPress.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SandzakPress.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.