Stadao ronilac koji je tražio žrtve brodoloma u Južnoj Koreji

Izvor: Blic, 06.Maj.2014, 08:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stadao ronilac koji je tražio žrtve brodoloma u Južnoj Koreji

Vlasti Južne Koreje su saopštile da je jedan od ronilaca, koji je danima pretraživao okean u potrazi za telima stradalih u brodolomu, takođe poginuo, pošto je izgubio svest pod vodom.

Tako je broj poginulih porastao na 260, a i dalje se traga za 40 tela nestalih.

Ronilački timovi stavili su mrežu u obliku prstena na mestu nesreće, ali strahuje se da bi jake struje u tom području mogle da odvuku tela na otvoreno more.

Ronilački timovi, pod teškim >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << i opasnim uslovima, treba da dodju do još 22 od 66 putničkih kabina.

Trajekt Sevol se sa 476 ljudi i članova posade prevrnuo 16. aprila. Skoro 300 bili su učenici i nastavnici srednje škole u gradu Ansan, južno od Seula.

Pročitajte još Tela nestalih Južnokorejaca možda nikada neće biti pronađena Srcecepajuća video poruka studenta koji je poginuo na trajektu Zajedno u klupi, zajedno u smrti: Nađena tela 48 devojčica na trajektu Poslednji trenuci učenika sa trajekta: Lomili prste pokušavajući da se oslobode

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

I sam poginuo u potrazi za stradalom decom

Izvor: Blic, 06.Maj.2014

Vlasti Južne Koreje su saopštile da je jedan od ronilaca, koji je danima pretraživao okean u potrazi za telima stradalih u brodolomu, takođe poginuo, pošto je izgubio svest pod vodom. ..Civil -ronilac preminuo je u bolnici nakon što je izgubio svest tokom potrage u moru na području gde je trajekt...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.