Stablo usmrtilo devojčicu

Izvor: RTS, 28.Apr.2010, 15:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stablo usmrtilo devojčicu

Jedna devojčica poginula, a druga teško povređena, kada je na njih, u šumi kod Čačka, palo stablo koje je posekao njihov ujak.

U šumi kod Čačka jedna devojčica je poginula, a druga teško povređena, kada je na njih palo stablo koje je posekao njihov ujak.

Stablo je palo na maloletne sestre I.K. (16) i D.K. (17) iz Milićevaca, a drvo je posekao M.K.

D.K. je jutros umrla u čačanskoj bolnici, a njena sestra je smeštena na ortopedsko odeljenje.
>> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << />
Doktor Slobodan Gujaničić rekao je da je kod devojčice koja je povređena dijagnostikovana fraktura leve potkolenice, da je adekvatno zbrinuta i u prepodnevnim časovima puštena na kućno lečenje.

Komšije i rođaci kažu da su pogođeni tragedijom koja se dogodila devojčici.  

Nesreća se desila juče u šumi zvanoj "Nedeljkovića zabran", dok je M.K. sekao drva motornom testerom.

Istražni suđa Višeg suda u Čačku rekao je da je u pitanju krivično delo izazivanja opšte opasnosti iz nehata i protiv M.K. će biti podneta krivična prijava.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.