Stabilna bezbednosna situacija

Izvor: RTS, 10.Mar.2010, 19:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stabilna bezbednosna situacija

Bezbednosna situacija u Srbiji stabilna, ocenili predsednik Boris Tadić, ministar odbrane Dragan Šutanovac i načelnik Generalštaba Miloje Miletić, na redovnoj godišnjoj analizi operativnih i funkcionalnih sposobnosti Vojske.

Na redovnoj godišnjoj analizi operativnih i funkcionalnih sposobnosti Vojske Srbije za 2009. godinu, kojoj su prisustvovali predsednik Srbije Boris Tadić, ministar odbrane Dragan Šutanovac i načelnik Generalštaba Vojske Srbije general-potpukovnik >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Miloje Miletić, ocenjeno je da je bezbednosna situacija u Srbiji stabilna.

Na analizi je razmatrana bezbednosna situacija u zemlji i okruženju, dinamika realizacije postavljenih zadataka Vojske Srbije za prošlu godinu, kao i druga pitanja koja utiču na održavanje i razvijanje sposobnosti Vojske Srbije, saopštilo je Ministarstvo odbrane.

Na kraju analize doneti su zaključci i postavljeni težišni zadaci za naredni period koji treba da doprinesu daljem unapređenju sposobnosti Vojske Srbije.

Analizi su prisustvovale i najodgovornije starešine Ministarstva odbrane i Vojske Srbije.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Stabilna bezbednosna situacija u Srbiji

Izvor: S media, 10.Mar.2010

Bezbednosna situacija u Srbiji je stabilna, ocenjeno je danas na redovnoj godišnjoj analizi operativnih i funkcionalnih sposobnosti Vojske Srbije za 2009. godinu, kojoj je uz vojni vrh prisustvovao i predsednik Srbije Boris Tadić, saopštilo je Ministarstvo odbrane. ..Analizi, u Domu garde u Beogradu,...

Nastavak na S media...

Tadić: Srbija je bezbednosno stabilna

Izvor: Vesti-online.com, 11.Mar.2010, 09:56

Bezbednosna situacija u Srbiji je stabilna, ocenjeno je na redovnoj godišnjoj analizi operativnih i funkcionalnih sposobnosti Vojske Srbije za 2009. godinu, kojoj je uz vojni vrh prisustvovao i predsednik Srbije Boris Tadić, saopštilo je Ministarstvo odbrane...Analizi, juče u Domu garde u Beogradu,...

Nastavak na Vesti-online.com...

Stabilna bezbednosna situacija

Izvor: B92, 11.Mar.2010

Beograd -- Bezbednosna situacija u Srbiji je stabilna, ocenjeno je na redovnoj godišnjoj analizi operativnih i funkcionalnih sposobnosti Vojske Srbije za 2009. godinu... Analizi je, uz vojni vrh, prisustvovao i predsednik Srbije Boris Tadić, saopštilo je Ministarstvo odbrane. Analizi, juče u Domu...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.