Šta znaš o saobraćaju: Najbolji idu u Oslo

Izvor: Kurir, 08.Jun.2014, 08:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šta znaš o saobraćaju: Najbolji idu u Oslo

BEOGRAD - Edukacija.

U Beogradu je juče počelo jubilarno 45. državno takmičenje osnovaca „Šta znaš o saobraćaju“ u Domu učenika Srednje železničke škole i u hali Pionir.

Ovo je najmasovnije učeničko takmičenje u Srbiji, domaće finale tradicionalne akcije, čiji je cilj edukacija najmlađih učesnika o bezbednosti u saobraćaju.

Ovom akcijom završava se višemesečno druženje osnovaca na školskim, opštinskim, gradskim i okružnim >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << takmičenjima. Pobednici će braniti titulu aktuelnog šampiona Evrope na 29. evropskom FIA takmičenju početkom septembra u Oslu, u Norveškoj.

Akcija „Šta znaš o saobraćaju“ je od neprocenjivog značaja za Srbiju. Kroz tu vrstu obuke za učešće u saobraćaju dosad su prošli milioni učenika, preko 200.000 godišnje.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.