Šta to smrdi u Nišu? VIDEO

Izvor: B92, 18.Jun.2017, 18:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šta to smrdi u Nišu? VIDEO

Niš -- I dok požar u Vinči i dalje dovodi do pitanja da li je došlo do zagađanja vazduha, i stanovnici Niša našli su se u problemu.

Zaštitnik građana smatra da građani imaju pravo da znaju da li je usled požara na deponiji Vinča došlo do zagađenja vazduha.

U saopštenju Miloša Jankovića se navodi da su se u javnosti pojavile kontradiktorne informacije u vezi sa tim da li nivo detektovane koncentracije pojedinih hemijskih jedinjenja može imati ozbiljne >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << posledice po zdravlje ljudi, produbljujući već prisutnu uzemirenost i nepoverenje građana.

Za to vreme, građani iz različitih delova Niša od juče se se žalili na neprijatan miris koji podseća na "sonu kiselinu", "plastiku ili žicu koja se topi".

Bilo je onih zabrinutih, koji su se požalili nadležnima, pa je komunalna policija izašla na teren.

Opširnije u video – prilogu...

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.