Izvor: Mondo, 29.Jun.2016, 13:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šta sprema WhatsApp: Sjajne novosti!

Beta verzija aplikacije otkriva sjajne nove funkcije koje stižu u aplikaciju.

WhatsApp Beta, verzije v2.16.7.257 donosi značajna unapređenja što se novih opcija tiče. Prva je deljenje muzike iz memorije telefona. Kad korisnik pošalje pesmu pojaviće se muzički plejer za slušanje, a prikazaće se i omot albuma. Ova opcija biće integrisana i sa Apple Music pretplatom, ali oba korisnika moraju da budu aktivni članovi servisa, kako bi taj vide deljenja numera radio.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo <<
Sledeća novina su Grupe, koje će administrirati korisnik koji ih i pokreće i on će imati mogućnost da uključi, isključi članove, zabrani im pristup i nadzire grupu. Korisnici će moći da koriste "Mentions" odnosno linkove ka profilima jedni drugih, kao što to sad radi na Facebook mreži.

I poslednja velika usluga koju WhatsApp sprema za neku od narednih verzija jeste povećanje emotikona. Prema nemačkom izvoru, koji je prenela PhoneArena, emotikoni i smajliji biće tri puta veći od ovih koji su sad dostupni u aplikaciji.

Čekamo vaše komentare ispod vesti i na Facebooku,Twitteru i Instagramu.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.