Izvor: Piplmetar.rs, 03.Jan.2024, 01:30

Šta se desilo sa Roleksom Ane Ćurčić? Ni traga ni glasa od njega!

Nekadašnja zadrugarka Ana Ćurčić je, prilikom davanja poslednjeg intervjua, obelodanila da li će treneru Draganu Buliću Aci pokloniti „Roleks“ za praznike.
Ana Ćurčić (Foto: Screenshot TV Pink) • Tv Pink / screenshot


– Jao, taj čuveni „Roleks“… Ne, neću mu pokloniti „Roleksa“, ja njemu poklanjam >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << svaki dan tako što sam tu i što sam mu prijatelj, a da li ću mu kupiti nešto za Novu godinu, da, naravno da hoću. Ali za „Roleks“ zaista nisam u situaciji, a i ne ide da baš žena, drugarica, prijatelj, šta god, kupuje „Roleks“ – istakla je Ana za „Republiku“.
Ana Ćurčić (Foto: Screenshot TV Pink)
– Ma, ide, naravno, nego ti kažem, pusti „Roleks“, to je najmanji problem! (smeh) Znaš šta, mnoge ljude boli taj čuveni „Roleks“. Ja više ne znam šta se dešava s tim… Evo, ja ga u poslednje vreme i ne nosim uopšte. Stoji u fioci u svojoj kutiji. Treniram, skini, stavi, odviknem se, pa ga onda nosim… – dodala je Ćurčićeva.
Ana Ćurčić (Foto: Screenshot TV Pink)
– Evo, ti si mene sad podsetio na njega. Ja udvarače imam, i to dobre udvarače, veruj mi. Ali, nisam za ljubav, a i nisam ni za varijante da idem na nešto „na pola“. Lepo mi je što se družim i to je sve. Našla sam mir u sebi, u svom novom domu i uz svoju decu, muškarac mi ne treba do daljnjeg! – zaključila je nekadašnja zadrugarka.
Kako je, sa druge strane, Ana Ćurčić okitila prazničnu jelku pogledajte u odvojenom tekstu: Sva u zlatu: Jelka Ane Ćurčić nije kao druge! (Foto)
Opširnije
Izvor: PulsOnline.rs

Nastavak na Piplmetar.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.