Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 07.Avg.2008, 20:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šta se desi kad vlasnik šeta pitone kroz park?

SAUTEMPTON - Jedan mladi Britanac koji je odlučio da prošeta dve zmije parkom u Sautemptonu, morao je da se vrati kući nakon dolaska policije, koju su pozvali preplašeni šetači.

Kućni ljubimac Denija Palmera, albino piton dug 3,5 metara, pravu pometnju prvo je izazvao provlačeći se kroz rupu na karoseriji automobila kojim je mladić došao do parka. Zmija je ostala priklještena u otvoru, zbog čega su bili pozvani vatrogasci.

Nakon što je gmizavac "sopstvenim >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << snagama" uspeo da se izvuče iz rupe, Palmer nije odustao od namere da parkom prošeta pitona i svog drugog kućnog ljubimca, carsku bou konstriktora.

Kada je u park stigla policija koju su pozvali šetači, prestavljeni nesvakidašnjim prizorom, mladić je ipak bio primoran da skrati "izlazak" sa svojim zmijama, prenele su agencije.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.