Šta se desi kad u San Francisku dođe do kvara i nestane struja: Totalni haos!

Izvor: Telegraf.rs, 22.Apr.2017, 08:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šta se desi kad u San Francisku dođe do kvara i nestane struja: Totalni haos!

Nakon velikog kvara na elektrodistributivnoj mreži u San Francisku bez struje je još uvek 3.000 potrošača, saopstila je kompanija "PG&E", koja radi popravku električnog sistema.

Kvar se dogodio zbog požara u trafostanici kada je 90.000 domaćinstava ostalo bez struje, prenosi AP.

Juče oko 13 sati po lokalnom vremenu došlo je do prekida u snabdevanju električnom energijom.

Nešto ranije, vatrogasna služba San Franciska saopštila je da je primila više >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << od 100 poziva od nestanka struje, ali da nije zabeležena ni jedna povreda, kao i da su u 20 liftova ljudi ostali zaglavljeni.

Zvaničnici navode da zbog nestanka struje nije bilo povređenih građana.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Veliki kvar ostavio bez struje 90.000 potrošača u San Francisku! (FOTO)

Izvor: BKTV News, 22.Apr.2017

Kako su saopštili zvaničnici, primljeno je više od 100 poziva uznemirenih građana zbog nestanka struje...Nakon velikog kvara na elektrodistributivnoj mreži u San Francisku bez struje je još uvek 3.000 potrošača, saopstila je kompanija "PG&E", koja radi popravku električnog sistema...#EtatsUnis...

Nastavak na BKTV News...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.