Šta se dešava sa američkim političarima? Senator se ukočio pred kamerama VIDEO

Izvor: B92, 30.Avg.2023, 23:37

Šta se dešava sa američkim političarima? Senator se ukočio pred kamerama VIDEO

Republikanski američki senator Mič Mekonel ukočio se i nije progovorio tokom više od 30 sekundi danas na konferenciji za novinare.

Prethodno je upitan da li će učestvovati na sledećim izborima za Senat 2026. godine.

Kako prenosi Rojters, Mekonel (81) je odgovarao na pitanja novinara pred Privrednom komorom severnog Kentakija u Kovingtonu, kada se nakon novinarskog pitanja ukočio, počeo da zuri u prazno, ne reagujući na druge ljude u prostoriji.

Nakon >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << što mu je prišla pomoćnica, on je ponovo počeo da govori, ali je ona morala da mu ponovlja novinarska pitanja, na šta je on davao kratke odgovore.

''Senator Mekonel je na trenutak osetio vrtoglavicu i zastao je tokom današnje konferencije za štampu“, rekao je njegov portparol posle incidenta.

Portparolka Bele kuće Karin Žan-Pjer poručila je da Mekonelu ''želi brz oporavak''.

Rojters podseća da se Mekonel takođe ukočio sredniom jula u Senatu, tokom konferencije za novinare, nakon čega je morao da bude odveden iz sale, i posle čega su mu pomogli da se vrati i nastavi sa odgovaranjem na pitanja medija.

U martu, nakon što je zadobio potres mozga i prelom rebra u padu ispred hotela u blizini Vašingtona, prebačen je u bolnicu, a u Senat se vratio tek sredinom aprila.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.