Šta se dešava na nebu iznad Beograda?

Izvor: Mondo, 02.Maj.2018, 18:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šta se dešava na nebu iznad Beograda?

Proteklog vikenda tri aviona prinudno su sletela na Aerodrom "Nikola Tesla" zbog putnika kojima je pozlilo, a danas je pre sletanja svest izgubila još jedna putnica.

Foto: MONDO/Bojana Zimonjić Jelisavac

U pitanju je putnica sa čarter leta na liniji Piza-Beograd. Ona je pre sletanja izgubila svest, zbog čega je zatražena medicinska pomoć, saopštio je Beogradski aerodrom.

Ambulantna i ostale dežurne ekipe Aerodroma "Nikola Tesla" reagovale su >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << prema unapred predviđenim procedurama i preuzele putnicu kojoj su urađeni medicinski pregledi i čije stanje je sada stabilno.

Iskrcavanje 141 putnika i šest članova posade sa čarter leta broj JU 3421, proteklo je redovno, ističe se u saopštenju.

U nedelju, kada je prinudno sleteo avion Turkiš erlajnsa zbog putnika koji je preminuo, Beogradski aerodrom je objasnio zbog čega sve više aviona prinudno sleće baš u naš grad.

"Profesionalna i brza reakcija aerodromskih ekipa razlog je sve češćeg izbora beogradskog aerodroma za prinudno sletanje", navedeno je tada u saopštenju.

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.